.

.

Jaroco za kućište iPhone SE 2022/2020, iPhone 8/7 [otporan na udarce] [DropFoif] [Oof od prašine] [Testiran vojni razred)

Jaroco za kućište iPhone SE 2022/2020, iPhone 8/7 [otporan na udarce] [DropFoif] [Oof od prašine] [Testiran vojni razred)

HRK 27.98

Iz robe
U skladištu

? 【Kompatibilnost】 Ovaj slučaj telefona kompatibilna s i Phoneom SE 2022/2020, i Phone 8/7. Precizni izrezi za jednostavan pristup svim portovima, gumbima, senzorima i kamerama. Jedinstveni ergonomski dizajn čini da se neovisni gumbi osjećaju osjetljivim i lako se pritiskaju, uz dobar dodir. 【Zaštita zaslona i kamere】 Podignuta usna osigurava dodatnu zaštitu za zaslon i kameru. Pored toga, ovaj i Phone SE futrola podržava bežično punjenje bez uklanjanja kućišta telefona. Dakle, možete uživati ​​u originalnom lijepom izgledu kućišta i Phone SE. 【Teški šok otporan na šok】 Slučaj prihvaća troslojni dizajn koji vaš i Phone SE čini kao da nosi slojeve oklopa. Ojačani kut učinkovito apsorbira izbočine iz bilo kojeg kuta prilikom pada. Dakle, ako vam padne i Phone SE, ne brinite, naš slučaj i Phone SE pružit će vam dovoljno osjećaja sigurnosti. ? 【Materijal】 meka guma + čvrsto PC. Osim zaštite telefona, vanjska guma je otporna na ogrebotine, propuštene i otiske prstiju. 【Humanizirani dizajn】 detaljno istraživanje tržišta, proizvodi prema preferencijama korisnika i kontinuiranim poboljšanjima. Od uključivanja zaslona do isključivanja zaslona, ​​čak i ako i Phone SE nosi oklop, još uvijek možete doživjeti iskonsku radost. 【Nakon prodajne usluge】 Ako postoje problemi nakon prodaje, dobrodošli na konzultaciju, Jaroco tim će vam biti 24 sata da vam posluži. Sigurno ćemo vam pružiti zadovoljavajuće rješenje. ? 【Kompatibilnost】 Ovaj slučaj telefona kompatibilna s i Phoneom SE 2022/2020, i Phone 8/7. Precizni izrezi za jednostavan pristup svim portovima, gumbima, senzorima i kamerama. Jedinstveni ergonomski dizajn čini da se neovisni gumbi osjećaju osjetljivim i lako se pritiskaju, uz dobar dodir. 【Zaštita zaslona i kamere】 Podignuta usna osigurava dodatnu zaštitu za zaslon i kameru. Pored toga, ovaj i Phone SE futrola podržava bežično punjenje bez uklanjanja kućišta telefona. Dakle, možete uživati ​​u originalnom lijepom izgledu kućišta i Phone SE. 【Teški šok otporan na šok】 Slučaj prihvaća troslojni dizajn koji vaš i Phone SE čini kao da nosi slojeve oklopa. Ojačani kut učinkovito apsorbira izbočine iz bilo kojeg kuta prilikom pada. Dakle, ako vam padne i Phone SE, ne brinite, naš slučaj i Phone SE pružit će vam dovoljno osjećaja sigurnosti. ? 【Materijal】 meka guma + čvrsto PC. Osim zaštite telefona, vanjska guma je otporna na ogrebotine, propuštene i otiske prstiju. 【Humanizirani dizajn】 detaljno istraživanje tržišta, proizvodi prema preferencijama korisnika i kontinuiranim poboljšanjima. Od uključivanja zaslona do isključivanja zaslona, ​​čak i ako i Phone SE nosi oklop, još uvijek možete doživjeti iskonsku radost. 【Nakon prodajne usluge】 Ako postoje problemi nakon prodaje, dobrodošli na konzultaciju, Jaroco tim će vam biti 24 sata da vam posluži. Sigurno ćemo vam pružiti zadovoljavajuće rješenje.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda